JULEFROKOST ANNO 2023
Fra 17/11 til og med den 16/12 fra kl. 12 - 24 hver fredag og lørdag.
(Større selskaber +40 personer kan booke alle dage)
KRØGERS STORE JULEPLATTE | Serveres hele dagen
Christian ø pigens sild – karrysild – æg og rejer, skåle med mayonnaise rødløg dild kapers
Rødspætte med citron og hjemmelavet remoulade – leverpostej med svampe og bacon
Flæskesteg – confiteret andelår, kartofler (kogte og brunede), surt og sovs aparte
Risalamande m. kirsebærsauce
475 kr. per person
KRØGERS VEGANSKE OG VEGETARISK JULEPLATTE | Serveres hele dagen
Grønkål med syrnet fløde, friteret brød og appelsingele, vegansk hønsesalat, veganske frikadeller, svampepaté med nødder, rødbede tatar med æble, estragon, pastinak filet med vegansk remoulade, glaseret saltbagt selleri med kartofler (kogte og brunede), rødkål, agurkesalat og vegansk sovs.
Vegansk Risalamande m. kirsebærsauce
475 kr. per person
KRØGERS LILLE JULEPLATTE | Servers fra 12 – 16
Tartelet med høns i asparges
Æg og rejer - Marineret sild med karry salt, rødløg, kapers & æble
Rødspætte med Remulade - Flæskesteg med surt - Medister med sennep
365 kr. per person
KRØGERS JULEBRØD vælg 3 stk. | Serveres fra 12 – 16
Christians ø pigens sild, med karrysalat
Medisterpølse med Dijonsennep, fedt & rødkål
Rødspætte med remoulade
Flæskesteg med brokken appelsin gelé, rødkål, agurkesalat & flæskesvær
Rødbede tatar m/ estragon & æble
Pris for 3 stk. = 315 kr. per person
TILKØBSMULIGHEDER
Sild
Laks
Tarteletter
Mørbradbøffer
Medister
Oste tallerken
65 kr. per person / per tilkøb
KRØGERS JULEBUFFET | Serveres fredag & lørdag fra 18-21 i Farfars lokale
Marineret sild, kryddersild, æg, rejer, leverpostej, hønsesalat
Medisterpølse, Flæskesteg, kylling frikadeller, grønkål salat,
kartofler og sovs samt Risalamande med kirsebær sauce
395 kr. per person – skal bookes på forhånd og meldes på reservationen