JULEFROKOST ANNO 2024
Frokost
Fra den 15. november - 21. december
A'la carte torsdag til søndag fra kl. 12:00 - 15:30
Aften
Fra den 15. november - 21. december
Julebuffet torsdag til søndag fra kl. 17:00 - 21:00
Større selskaber på +40 personer er velkommen alle dage og kan få egen tilpasset menu
SMØRREBRØD
Alle smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød
SILD
Karrysild
Smilende æg - sprøde kapers - løgringe
FSK
Spejlæg & rejer
Skagensrørte rejer - revet søost - citrongel - spejlæg
Fiskefilet
Remoulade - rogn - dild - syltede rødløg - citrongel
- Tilkøb af rejer
Lakserilette
Rogn - urteemoulsion - rugcrumble - kapersbær
KØD
Roastbeef
Urteemoulsion - syltede sennepskorn - syltede rødløg - chips
Lun leverpostej
Syltede rødbeder - svampe - bacon
Anderilette
Syltede tyttebær - knuste mandler
Flæskesteg
Sprøde svær - rødkål - dijonaise - sprøde kartoffelchips
VEGETAR / VEGANSK
Husets kartoffelmad
Ristede løg - løvstikkecreme - syltede rødløg
- Tilkøb af bacon
139 kr.
149 kr.
149 kr.
29 kr.
149 kr.
139 kr.
149 kr.
139 kr.
139 kr.
139 kr.
29 kr.
DET VARME
Krøgers stjerneskud
Fiskefilet - rejer - thousand island dresssing - asparges - rødløg - rogn
Serveres på hjemmebagt maltbrød
Fritter
Med revet søost - trøffelemoulsion
229 kr.
89 kr.
TIL DE KÆRE SMÅ
Fiskefilet med pommes frites
Spaghetti Bolognese
To kugler is - chokoladesauce - crumble
Chokoladekage - coulis - crumble
99 kr.
99 kr.
79 kr.
79 kr.
DESSERT
Gateau Marcel
Brændt hvid chokolade - coulis
Risalamande
Vaniljecreme - flødeskum - knas
Krøgers ostebræt
3 udvalgte oste - sødt - salt - surt - knas
Sødt til kaffen
Maccaron - fyldt chokolade - flødebolle
109 kr.
99 kr.
139 kr.
89 kr.
JULEBUFFET
Fra den 15. november - 21. december 2024
Hver aften torsdag - søndag mellem kl. 17:00 - 21:00
DET KOLDE
Hjemmebagt rugbrød og franskbørd
Smør og fedt
Spidskålssalat
Kartoffelsalat
Broccollisalat
Lakserilette
Roastbeef
2 x sild
Æg og rejer
3 slags pålæg
DET LUNE
Frikadeller og rødkål
Lun leverpostej - svampe - bacon
Flæskesteg
Brune og hvide kartofler
And
Julemedister
Brun sauce
Tarteletter m. høns i asparges
DESSERT
Risalamande - kirsebærsauce - ristede mandler
525 kr. per person