JULEFROKOST ANNO 2025
Frokost
Fra den 13. november - 21. december
A'la carte torsdag til søndag fra kl. 12:00 - 15:30
Aften
Fra den 13. november - 21. december
Julebuffet torsdag til lørdag fra kl. 17:00 - 24:00
Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00
Større selskaber på +40 personer er velkommen alle dage og kan få egen tilpasset menu
JULE BUFFET
Torsdag til lørdag fra 17:00-21:00
DET KOLDE
Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og fedt
Vintersalat
marineret sild, karrysild, æg og rejer m/ mayonnaise
roastbeef med pickles, peberrod og ristede løg
DET LUNE
Frikadeller med surt, lun leverpostej med rødbeder og
syltede agurker
Flæskesteg og confiteret and m/ rødkål
Fiskefilet m/ remoulade
Brunede og hvide kartofler og julesovs
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler
Vegetariske alternativer haves.
595 kr. per person
FROKOST A'LA CARTE
Torsdag til søndag fra 12:00-15:30
SMØRREBRØD
Marineret sild med løg, dild og blomsterkapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør/fedt.
Karrysild med æg, rødløg og kapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør.
Æg og rejer med dildmayonnaise, citron og rogn på hjemmebagt smurt rugbrød.
Fiskefilet med remoulade, rogn og citron på hjemmebagt smurt rugbrød.
Flæskesteg med rødkål, agurkesalat på hjemmebagt smurt rugbrød.
Hønsesalat med champignon og bacon.
Kartoffelmad med rødløg, ristede løg, purløg og løvstikke mayonnaise
145 kr.
145 kr.
145 kr.
165 kr.
145 kr.
145 kr.
135 kr.
LUNE RETTER
6 stykker stegt flæsk med persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder.
Confiteret and med svisker, æble, brune kartofler og brunsovs
4 frikadeller med rødkål, agurkesalat, kartofler og skysauce.
245 kr.
265 kr.
185 kr.
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler.
105 kr.