JULEFROKOST ANNO 2025
Frokost
Fra den 13. november - 21. december
A'la carte torsdag til søndag fra kl. 12:00 - 15:30
Aften
Fra den 13. november - 21. december
Julebuffet torsdag til lørdag fra kl. 17:00 - 24:00
Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00
Større selskaber på +40 personer er velkommen alle dage og kan få egen tilpasset menu​
JULE BUFFET
Torsdag til lørdag fra 17:00-21:00
DET KOLDE
Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og fedt
Vintersalat
marineret sild, karrysild, æg og rejer m/ mayonnaise
roastbeef med pickles, peberrod og ristede løg
DET LUNE
Frikadeller med surt, lun leverpostej med rødbeder og
syltede agurker
Flæskesteg og confiteret and m/ rødkål
Fiskefilet m/ remoulade
Brunede og hvide kartofler og julesovs
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler
Vegetariske alternativer haves.
595 kr. per person
FROKOST A'LA CARTE
Torsdag til søndag fra 12:00-15:30
SMØRREBRØD
Marineret sild med løg, dild og blomsterkapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør/fedt.
​
Karrysild med æg, rødløg og kapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør.
Æg og rejer med dildmayonnaise, citron og rogn på hjemmebagt smurt rugbrød.
​
Fiskefilet med remoulade, rogn og citron på hjemmebagt smurt rugbrød.
Flæskesteg med rødkål, agurkesalat på hjemmebagt smurt rugbrød.
​
Hønsesalat med champignon og bacon.
​
Kartoffelmad med rødløg, ristede løg, purløg og løvstikke mayonnaise
​
​
145 kr.​
​​
​
145 kr.
​
​
145 kr.
​
​
165 kr.
​
​
145 kr.
​
​
145 kr.
​
135 kr.
LUNE RETTER
6 stykker stegt flæsk med persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder.
​
Confiteret and med svisker, æble, brune kartofler og brunsovs
​
4 frikadeller med rødkål, agurkesalat, kartofler og skysauce.
245 kr.​
​​
​
265 kr.
​
​
185 kr.
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler.​​​​​
105 kr.​