SELSKABSMENUER
Vores selskabsmenuer eksempler, og har du andre ønsker, kan vi sammensætte en ret herefter
KRØGERS PLATTE
Krøgers kryddersild, Marineret sild med karrysalat, æg og rejer, Krøgers hønsesalat
Flæskesteg med surt, rødspættefilet med hjemmelavet remoulade,
2 oste med kompot og sprødt
295,-
KRØGERS LUKSUSPLATTE
Stegt sild, marineret sild med karrysalat og æg, Laks, rødspættefilet, rejer og æg
Leverpostej, hønsesalat, Flæskesteg med surt
2 salgs ost med kompot og sprødt
Tilkøbs muligheder til luksusplatten
Æbleflæsk, roastbeef, frikadelle, tarteletter, tatar.
425,-
65,-/pers.
GRILL-BUFFET | MIN. 40 PERSONER
Kold kartoffelsalat, Sæsonens blandet salat (2 slags), Sæsons grønne garniture
Oksesteg hel stegt, Kylling m BBQ, Grillpølser, Hjemme lavet dyps
Brød og pisket smør
Mulighed for tilkøb af forret og dessert
365,-
3-RETTERS SELSKABSMENU
FORRET
- Tarteletter med høns
- Rejecockatil ala Krøgers
- Rørt tatar med cognac
- Laks m/Radiser, agurk og rygeost
HOVEDRET
- Oksesteg m/ grønt, grov mos med mandler velute skilt med grøn olie
- Svinemørbrad m/ stegt grønt, kartofler og fløde sauce
- Farseret kylling bryst med sæsons urt(f.eks. Ramsløg)
- Dampet hvid fisk m/ fiske fume, hk mandler, kartofler med smør og persille
DESSERT
- Chokolademousse m/ bær
- Kærnemælks fromage m/ småkage
- Kiksekage med coulis og bær
- Oste tallerken
- Isdessert
- Sæsons dessert (f.eks. juni/juli: jordbær | juli/aug/sep: rabarber)
455,-
VINMENU | TRE VARIANTER
EN OPLEVELSE
Velkomst mouserende, husets rød og hvidvin, dessertvin Moscato
FORKÆL DIG SELV
Velkomst Prosecco, Rieseling White Rabitt, Cote Du Rhone rød,
dessert Warre Warrior Finest Reserve Port
EN KLASSE FOR SIG
Velkomst Crement, Pinot Grigio della venezie, Zinfandel Black INK,
dessertvin Coteaux du Layon
295,-
395,-
475,-