SELSKABER
Vi har de bedste rammer til fest eller firmaarrangement og vi holder åbent for selskaber på +40 personer hele året rundt! Her finder du et udvalg af de forskellige selskabsmenuer vi kan tilbyde, men vores Køkkenchef vil med glæde også strikke noget helt særligt sammen til jer. I kontakter os bare.
415,- per person
MENU 1
FORRET
Rejecocktail med et ”twist” af nutiden
​​
HOVEDRET
Helstegt Oksefilet m/ ovnstegte marinerede kartofler, små ærter,
sauce Bearnaise og Rødvinssauce samt stegte danske rodfrugter
​
DESSERT
Pannacotta m/saltkaramelsauce
​
555,- per person
MENU 2
FORRET
Laksetatar m/æble på bund af cremet avokado og smørristet brød
​​
HOVEDRET
Oksemørbrad med variation af løg og rødvinsglace.
Hertil små ovnbagtekartofler med trøffelsmør
​
MELLEMRET
Friteret kartoffel m/stenbiderrogn og creme fraiche m/rødløg
​
DESSERT
Nøddekurv m/vaniljeis, portvinsmarinerede figner
og blandede danske bær
​
Vegetariske alternativer
FORRETTER
Portobellosvampe m/ aspargescreme
​
Rissotto m/svampe og estragon
​
Gratineret Aubergine m/ svampecreme
​
​​
HOVEDRETTER
Rødbedebøf m/stegte kartofler vendt i trøffelsmør, glacerede perleløg, fine ærter og timiansauce.
​
Pasta m/ avokadocreme, ærter og langtidsbagte blommetomater
​
Lasagne m/svampefyld og sprød grøn salat
​
Drikkepakke 3 timer adlibitum
Husets udvalgte vine (rød/hvid/rosé)
Alm. fadøl (Carlsber el. Classic) Sodavand og vand
Kr. 405 ,-