JULEFROKOST ANNO 2024
Frokost
Fra den 15. november - 21. december
A'la carte torsdag til lørdag fra kl. 12:00 - 15:30
Aften
Fra den 15. november - 21. december
Julebuffet torsdag til lørdag fra kl. 17:00 - 24:00
Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00
Større selskaber på +40 personer er velkommen alle dage og kan få egen tilpasset menu
FROKOST A'LA CARTE
Marineret sild med løg, dild og blomsterkapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør/fedt.
Karrysild med æg, rødløg og kapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør.
Æg og rejer med dildmayonnaise, citron og rogn på hjemmebagt smurt rugbrød.
Fiskefilet med remoulade, rogn og citron på hjemmebagt smurt rugbrød.
Flæskesteg med rødkål, agurkesalat på hjemmebagt smurt rugbrød.
Ålerøget skinke med hjemmelavet italiensk salat og purløg.
Tatar med peberrod, hakkede rødløg, kapers og pasteuriseret æggeblomme på hjemmebagt smurt rugbrød.
Hønsesalat med champignon og bacon.
Avokado med hakkede rødløg og blomsterkapers på smurt hjemmebagt rugbrød.
6 stykker stegt flæsk med persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder.
Æbleflæsk med hjemmebagt rugbrød, sennep og rødbeder.
4 frikadeller med rødkål, agurkesalat, kartofler og skysauce.
139 kr.
139 kr.
149 kr.
149 kr.
139 kr.
139 kr.
149 kr.
139 kr.
139 kr.
239 kr.
175 kr.
175 kr.
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler.
99 kr.
BØRN
Fiskefilet med remoulade, citron og pommes frites.
To kugler is med chokoladetoppings.
99 kr.
79 kr.
AFTEN JULEBUFFET
Fra den 15. november - 21. december 2024
Torsdag - lørdag mellem kl. 17:00 - 24:00
Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00
DET KOLDE
Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og fedt
Spidskålssalat, kartoffelsalat, broccolisalat
Lakserilette, marineret sild, karrysild, æg og rejer
Ålerøget skinke med italiensk salat, sønderjysk spegepølse
Rullepølse med sky, roastbeef med pickles, peberrod og ristede løg
DET LUNE
Frikadeller med rødkål, lun leverpostej med svampe og bacon
Flæskesteg med rødkål, and og julemedister
Tarteletter med høns i asparges
Brunede og hvide kartofler og julesovs
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce og mandler
525 kr. per person