top of page

JULEFROKOST ANNO 2024

Frokost

Fra den 15. november - 21. december 
A'la carte torsdag til lørdag fra kl. 12:00 - 15:30

Aften
Fra den 15. november - 21. december 
Julebuffet torsdag til lørdag fra kl. 17:00 - 24:00

 

Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00

Større selskaber på +40 personer er velkommen alle dage og kan få egen tilpasset menu​

FROKOST A'LA CARTE

Marineret sild med løg, dild og blomsterkapers.  Hertil hjemmebagt rugbrød og smør/fedt.

Karrysild med æg, rødløg og kapers. Hertil hjemmebagt rugbrød og smør.

 

Æg og rejer med dildmayonnaise, citron og rogn  på hjemmebagt smurt rugbrød.

Fiskefilet med remoulade, rogn og citron på hjemmebagt smurt rugbrød.

 

Flæskesteg med rødkål, agurkesalat på hjemmebagt smurt rugbrød.

Ålerøget skinke med hjemmelavet italiensk salat og purløg.

Tatar med peberrod, hakkede rødløg, kapers og pasteuriseret æggeblomme på hjemmebagt smurt rugbrød.

Hønsesalat med champignon og bacon.

Avokado med hakkede rødløg og blomsterkapers på smurt hjemmebagt rugbrød.

6 stykker stegt flæsk med persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder.

Æbleflæsk med hjemmebagt rugbrød, sennep og rødbeder.

4 frikadeller med rødkål, agurkesalat, kartofler og skysauce.

139 kr.

139 kr. 

149 kr. 

149 kr.

139 kr.

139 kr.

149 kr.

139 kr. 

139 kr.

239 kr. 

175 kr. 

175 kr.

DESSERT

Risalamande med kirsebærsauce og mandler.
 

99 kr.

BØRN

Fiskefilet med remoulade, citron og pommes frites.

To kugler is med chokoladetoppings.

99 kr.

79 kr.

AFTEN JULEBUFFET 

Fra den 15. november - 21. december 2024
Torsdag - lørdag mellem kl. 17:00 - 24:00

Buffeten serveres mellem kl. 17:00 - 21:00

DET KOLDE

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og fedt

Spidskålssalat, kartoffelsalat, broccolisalat

Lakserilette, marineret sild, karrysild, æg og rejer

Ålerøget skinke med italiensk salat, sønderjysk spegepølse

Rullepølse med sky, roastbeef med pickles, peberrod og ristede løg

DET LUNE

Frikadeller med rødkål, lun leverpostej med svampe og bacon

Flæskesteg med rødkål, and og julemedister

Tarteletter med høns i asparges

Brunede og hvide kartofler og julesovs

DESSERT

Risalamande med kirsebærsauce og mandler

525 kr. per person

krøgers - kreative-2.JPG

"Dansk mad i særklasse hjemmelavet fra bunden"

KONTAKT

Krøgers Familiehave

Pile Allé 18, Frederiksberg

Danmark

info@kroegershave.dk

+45 36450897

FØLG MED

  • Instagram
  • Facebook
Sm1g_edited_edited_edited.png
bottom of page